Idis news

Запрошення на онлайн презентацію

📲 Запрошуємо зареєструватись на онлайн презентацію «Успішні кейси та можливості застосування телеметричного комплексу IDIS у лікувально-діагностичному процесі», яка відбудеться 13 жовтня 2022 року, о 14.00

РЕЄСТРАЦІЯ

Вебінар буде корисним для керівників медичних установ; лікарів, фельдшерів швидких допомог; сільських, селищних, міських, районних, обласних рад. 
У програмі:
▶️ про корисні можливості програмно-апаратних комплексів IDIS2GO для експрес-діагностики, 
▶️ кейси успішного використання, 
▶️ відгуки від лікарів та керівників медичних установ, які користуються портативною системою IDIS.
💎 Програмно-апаратний комплекс IDIS2GO для експрес-діагностики замовляють із різних потреб та враховуючи багато факторів:
✅ забезпечує оснащення медичного кабінету сімейного лікаря.
✅ система може проводити швидку функціональну (ЕКГ, АТ, SpO2, УЗД, спірометрія та інше), а також лабораторну діагностику (11 параметрів сечі та більше 50 параметрів крові)
✅ система може працювати як автономно, так і в інтеграції з МІС
✅ проста експрес-діагностика, швидка консультація з фахівцем, а саме - розширення можливостей надання медичної допомоги пацієнтам з маломобільних груп, із груп ризику, у випадках, коли потрібно виїжджати лікарю чи медичній сестрі додому до пацієнта.
✅ розширення можливостей лікарні: підвищення пропускної здатності лікувального закладу; економія ресурсів та підвищення якості надання медичних послуг – а саме вчасний початок лікування в ускладнених умовах воєнного стану, порушеної логістики та великої завантаженості лікарень кількістю тимчасово переміщених осіб.
Це всього лише частина переваг, на які спираються наші клієнти при виборі обладнання та сервісів для лікарні. Важливими ще є передача даних у хмару - хмарний онлайн сервіс, який дозволяє швидко обмінюватися даними та надавати телемедичні консультації.
🇺🇦 Ми маємо найширший функціонал телемедичних послуг з тих компаній, які представлений на українському ринку. Наші клієнти – це як державні та комунальні медичні заклади, так і приватні клініки. Наш досвід підтверджено великою кількістю поставленого обладнання, а саме близько 3000 одиниць телеметричних комплексів в українські медичні установи. Також, закордоні клініки, вже впроваджують наші рішення у своїй практиці та мають велику зацікавленість у їх подальшому використанні.
▶️ Запрошуємо зареєструватись за посиланням: 

РЕЄСТРАЦІЯ

Made on
Tilda